2013-05-21 09:52:52• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Skorpió - új emberek keresik ismeretségét

Napi horoszkóp május 21-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Jogosak az elvárásai, ám, akiktől elvárja azokat, képtelenek azt teljesíteni. Most nagyvonalúnak és belátónak kell lennie. Ha így tesz, és képes a kompromisszumokra, akkor többet ér el, mint ha köti az ebet a karóhoz.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nyugtalan éjszakán van túl, nem is csoda, ha szokatlanul izgatottan ébred. Akármi is volt a nyugtalanságának az okozója, a mai napon bizony nehéz lesz a munkahelyén megfelelnie. Ha teheti, vegyen inkább ki szabadságot!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Jobban tenné, ha megválogatná a szavait! Ahogy a költő mondja: „Az igazat mondd, ne csak a valódit!” Ha ugyanazt szépen csomagolva, kedves kifejezésekkel mondja, akkor könnyebben belátóvá teheti azokat is, akiket másként megbántana.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Azért, mert nem minden úgy alakul a mai napján, ahogyan ön azt eltervezte, elvárta volna, még ne gondolja, hogy itt van a világvége. Hosszú sora van még annak. És addig még rengeteg a teendője. És még inkább a szeretni valója.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon engedje, hogy a megérzései vezessék. Különösen az emberi kapcsolataiban hagyja, hogy működjön az a bizonyos hatodik érzéke. Ha választani kényszerül, akkor is inkább a szívére, semmint az eszére hallgasson!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Bár nem szívesen áll a középpontban, a mai napon mégis kénytelen lesz tűrni a figyelő szemek kereszttüzét. Ne aggódjon, sikerül a lehető legjobb formáját hoznia. A főnöki dicséret sem marad el. A társa is ön mellett van.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ha sikerül megtalálnia a lelki egyensúlyát, akkor a környezetében élőkkel is barátságosabb viszonyt tud kialakítani. Lehetséges, hogy ehhez külső segítségre van szüksége. Ma találhat egy jó terapeutát vagy mediátort.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Új emberek keresik az ismeretséget, a kapcsolatot önnel. Önnek talán nehezére eshet, hogy felfedjen magáról dolgokat, de tapasztalni fogja, hogy nem is árul el titkot. Valaki átlát önön. Ez megijeszti, de egyben megkönnyíti a dolgát.

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ingadozó hangulatba kerül a mai napon, ami miatt könnyebben felbosszanthatja magát. Igen, elsősorban magát, mert, ha belátással vizsgálja meg bosszúságait, akkor rájöhet, hogy mindennek ön volt a kiindulópontja.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A legnagyobb erényei egyike, hogy megtalálja a hangot azokkal az emberekkel, akikkel együtt dolgozik. Ezt egyesek úgy foghatják fel, hogy öntudatlanul manipulálja őket. Ön született főnök, minek is tagadná. Legyen azzá!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Érdemes felkelnie, kellemes élményekkel gazdagíthatja a mai nap. Méghozzá minél korábban kel fel, annál inkább. A csillagok kora reggel jelzik a jót. Ha alszik, akkor talán csak egy szép álom lesz, ha ébren van, akkor valami egészen valóságos.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Bárkivel is kerüljön ma kapcsolatba, az biztos, hogy maradandó emlékkel szolgálhat ma a számára. Ezért a legjobban teszi, ha már reggel számba veszi, hogy kikkel találkozik, és mivel is lepheti meg őket. Mert ugye ön is jó emléket akar hagyni?

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: